Nieuws

Eerste merrieveulen 2017 van Wytse 462 geboren

Op 4 februari is dit prachtige merrieveulen Florina fan'e Dôlle, (vader Wytse 462 Sport), geboren in de stallen van de familie De Boer uit Triemen. Florina is de eerste dochter van Noura fan é Dolle ( Aan x Sibald). Noura en Florina maken het erg goed.


Michiel 442 debuteert sensationeel in de Intermediaire I

Sonnega- Tijdens de finale van de KFPS Sportcompetitie te Sonnega op 20 februari, debuteerde Dekhengst Michiel 442 in de klasse Intermediaire I met zijn amazone Thea Dijkstra van de Raerderhimruiters. Michiel 442 ( gefokt door H.& C. Witteveen te Canada en in eigendom van H.J. Mulder uit Vegelinsoord) en Thea Dijkstra wisten een score te behalen van maar liefst 66,58% en werden daarmee de winnaar van deze klasse. ” Wat een debuut! In de toekomst nog wel wat verbeter puntjes maar wat ben ik hier blij mee. Wat een fantastische hengst”, vertelt Thea Dijkstra enthousiast. Michiel 442 staat ter dekking bij Stalhouderij Kruis in Heeg.


Talentvolle Mark B. wint halve finale Frisian Talent Cup in Balkbrug

Balkbrug- Tijdens de halve finale van de Frisian Talent Cup wist de hengst Mark B.( gefokt door J.Bosma te St.Nyk en in eigendom van de familie Kruis uit Heeg), een zoon van Wytse 462, de eerste plaats te behalen met zijn eveneens talentvolle amazone Bobbie Ydema uit Harlingen. De combinatie behaalde een geweldige score van 78,5 punten met een 8,5 voor de stap. Hiermee zijn zij uitgenodigd voor deelname aan de finale die wordt verreden tijdens de jaarlijkse KFPS hengstenkeuring in Januari.
De Frisian Talent Cup is een unieke manier om je talentvolle driejarige friese paard op een internationaal podium te kunnen laten zien!


Veulenkeuring te Heeg verhuisd naar Manege Bolsward

Wegens het voorspelde slechte weer, zal onze veulenkeuring op vrijdag 4 september veranderen naar een andere locatie.
We mogen gebruik maken van de prachtige accommodatie van de Hanzeruiters te Bolsward.
Laad en Zaad 5 8701 PC Bolsward

Aanvang 13.00
Tot Morgen!

Vriendelijke groeten,

Stalhouderij Kruis